Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gryzuj
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 01:22 Temat postu: Co można wnosić pod scenę... |
|
|
zauważyłem, że jakoś dziwnie każdego zastanawia co można wnosić na teren festiwalu, a czego nie. można by o tym wiele dyskutować, bo każdy ma swoją opinię na ten temat, moim zdaniem sprawa jest dosyć prosta, bo:
1) zakaz wnoszenia szkła na teren imprezy to raczej normalne, zawsze się znajdzie kilka osób, które coś takiego wyrzucą i później można się pokaleczyć o to w ciemności
2) puszki to może i nie problem, chyba że ktoś chciałby nią rzucać - ale kto wyrzuci pełne piwo? pewnie chodzi o to, żeby sponsor więcej sprzedał lanego, ale skoro wyłożył jakąś kasę na fest to i mu się należy chyba?
3) niebezpieczne przedmioty - też chyba nie trzeba wyjaśniać, fakt że kilka tysięcy osób będzie nastawionych pokojowo nie daje gwarancji że nie zjawi się parę osób nastawionych inaczej
4) ziele - nie skomentuje ale patrząc nawet na tak krytykowany zeszły rok to nie zauważyłem żeby komuś czegoś szczególnie brakowało, czy to alkoholu czy innych rzeczy, ochrona rzucała się w oczy bo zwyczajnie było mniej ludzi, ale w razie problemów wystarczyło pokombinować innym wejściem i tyle
moim zdaniem ochrona mogłaby się w tym roku ograniczyć do kontroli opasek, sprawdzaniu szkła i niebezpiecznych rzeczy, resztę powinni odpuścić bo będzie dużo ludzi a te korki na bramkach są zwyczajnie wkurzające |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 01:22 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
administrator
Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 61 Skąd: Skarżysko-Kam / Wrocław
|
Wysłany: Czw Lip 31, 2008 11:01 Temat postu: |
|
|
z własnego doświadczenia wiem ze puszki mozna latwo uzyc jako przedmiotu do ciecia ( złam puszke i zobacz jakie ostre ma krawdzie ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Cur
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 22:08 Temat postu: |
|
|
Ok, a piwo jak sobie przeleje do plastika to można pod namiot se wziąć? Albo cos mocniejszego? Totalna restrykcja jest?
+
W jeziorze (zbiorniku) normalnie sie kąpać można, za free itp?
+
po ile browarek na polu? |
|
Powrót do góry |
|
 |
gryzuj
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 22:15 Temat postu: |
|
|
wydaje mi się, że zakaz bardziej dotyczy terenu samego koncertu, nie wiem jak jest z polem ale wydaje mi się, że w plastiku spokojnie będzie można
w jeziorku można się kąpać
cena piwa - pewnie okaże się dopiero na miejscu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Packa
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 23:09 Temat postu: |
|
|
Alkohol/normalny napój własny w plastykowej butelce na pole da się wnieść? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Packa
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 12:44 Temat postu: |
|
|
Ale to wtedy następuje tylko konfiskata, czy jeszcze jakieś nieprzyjemności? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sunn
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 14:20 Temat postu: |
|
|
jak coś to napój zostanie tylko skonfiskowany . _________________
Jah przyjdzie i przyniesie
równość wszystkich ras,
z ziemi podłość zmiecie
więźniom wolność da... |
|
Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 15:33 Temat postu: |
|
|
na pole raczej wszystko wniesiesz..
a pod scene tylko w platiku
(tak bylo rok temu ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
millluuu
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 15:52 Temat postu: |
|
|
Rok temu nie było problemów z wnoszeniem puszek i szkła na pole namiotowe-bez względu na to, co się w nich znajdowało
Także można rozpalić grilla i grzecznie popijać piwkiem kiełbachę;D |
|
Powrót do góry |
|
 |
administrator
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 17:29 Temat postu: |
|
|
grill (grilik )ok
ognisko nie
fireshow nie
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zabawka
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 19:35 Temat postu: |
|
|
sunn napisał: | wiem już wiem - na pole nie powinno być problemu z wnoszeniem jakichkolwiek puszek czy może nawet butelek  |
witam,
zapraszam wszystkich zainteresowanych tematem do zapoznania się z Regulaminem RDF 2008.www.reggaedubfestival.com
Na teren festivalu niestety nie można wnosić niebepiecznychprzedmiotów, szklanych opakowań, puszek oraz alkoholu.
Mozna zabrać ze soba orginalnie zamknięte napoje w plastikowych butelkach.
Zachęcam również do zabrania ze soba kawy i herbaty oraz innych ulubionych gorących napojów. Na terenie festiwalu dla wszystkich dostępne będą dystrybutory z ciepła i zimną wodą.
pozdrawiam _________________ Reggae Dub Festival Crew |
|
Powrót do góry |
|
 |
Koczki86_lsw
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 21:55 Temat postu: |
|
|
a jaka będzie ochrona??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
minialbi
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 14:35 Temat postu: |
|
|
W sumie na pole namiotowe mozna wniesc wszystko A pod scene nie mozna brac raczej niczego oprocz rzeczy podrecznych:) Pamietma w tamtym roku straznicy ostro trzepali ale dalo jakos sie wniesc alkochol:) A na beer area piwo pewnie bedzie drogie wiec lepiej zakupy zrobic w miescie lub w znanym i sympatycznym sklepiku niedaleko regalowiska;D |
|
Powrót do góry |
|
 |
bartz
|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 10:46 Temat postu: |
|
|
Jak to w koncu jest z aparatami? Chcialem zabrac ze soba swoja lustrzanke i teraz sie martwie ze nie bede mogl jej uzywac.. Przeciez teraz nikt nie korzysta z 3 mpix kompaktow, bez przesady. Kazdy przeciez chce miec jakas pamiatke z festiwalu. Czy na polu namiotowym tez takiego aparatu uzywac nie moge? prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
PiotrDuchNatury
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 18:33 Temat postu: Tak niby nie wolno aparatów |
|
|
Tak nie wolno było wnosić aparatów z np 4 megapixelami tylko do 3mgpx. Śmieszne, bo przekraczałem z moim przedpotopowym aparatem (4mgpx sprzed 5lat, kupiłem go za 300zł ) bramkę ochrony kilkunastokrotnie często przenosząc tylko aparat i zero reakcji, tylko raz ku mojemu zdumieniu dwóch ochroniarzy się przyczepiło, kolega za parę minut przyniósł mi ten sam aparat z parkingu i już nie było sprawy. Zakaz idiotyczny bo większe matryce mają już aparaty w komórkach, i cieka jestem jak traktują aparaty kliszowe:-)) A pod sceną widziałem wielu z takimi armatami, że aż zazdrość bierze i z zieloymi opaskami.
Do poprawienia w następnym regałowisku, jeśli do tego czasu główny organizator wytrzeźwieje:-))) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 18:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |