Forum Reggae Dub Festival Strona Główna Reggae Dub Festival
Forum Festivalu - Regałowisko

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jednodniowy?
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Reggae Dub Festival Strona Główna -> New Way
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JimCorp

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 20:12    Temat postu: Jednodniowy? Odpowiedz z cytatem

Z ceny biletu wnioskuje, iż w tym roku festiwal będzie jednodniowy. W związku z tym będzie trzeba rozbić namiocik z 3 dni przed, bo jednodniowa impreza, to za słaboo Very Happy
blesik
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Wto Mar 10, 2009 20:12    Temat postu:

Powrót do góry
spulas

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 14:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wielka szkoda ze festival będzie jednodniowy.. pewnie przez to przyjedzie mniej ludzi..a wiadomo ze mniej ludzi to i gorsza zabawa a i rozgłos mniejszy..czyżby regałowisko miało powrócić do formy imprezy lokalnej, na którą przyjeżdża z daleka jedynie grupa zapaleńców? myślę że zmiana formuły tego wydarzenia na koncert jednodniowy grzebie cały jego rozwój jaki widać było w latach poprzednich..bo przecież o reggae rozbrzmiewającym w bielawie było już głośno, festiwal zyskiwał rozgłos..a tak mam wrażenie że następuje regres...był wzrost, rozrost..a teraz znowu spadek..new way, spoko..trzeba być otwartym na wszystko,ale dlaczego do cholery tak krótko!!!!????..ale i tak pewnie przyjadęWink
Powrót do góry
Zabawka

PostWysłany: Czw Mar 12, 2009 19:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Wink
HC

PostWysłany: Sob Mar 14, 2009 18:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prawda "SPOKOJNIE", poczekajmy na cały skład zespołów na NEW WAY - BIELAWA 2009.
Ja jednak wierze w to, że organizator spisze sie na medal i w Bielawie zobaczymy i usłyszymy Gwiazde Światowego Reggae Very Happy .

Pozdrawiam....
Powrót do góry
JimCorp

PostWysłany: Sro Mar 18, 2009 22:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak na razie mamy dwójkę hip-hopowców: Abradab, pewnie każdy go zna Laughing i Lilu, której nie znam, ale fajnie się zapowiada Very Happy
_

Chcę więceeeej :>
Powrót do góry
patryk

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 11:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Abradab daje rade w każdym calu! Sa dwa nieśmiertelne polskie składy hh: Paktofonika i przede wszystkim Kaliber 44 Smile
a teraz czekamy na jakis wykonawców reggae, bo to wkoncu Reggae Dub Festival Smile
gocha87

PostWysłany: Sob Mar 21, 2009 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spoko mam nadzieje ze dzieki new way wroci dawny klimat tego festiwalu Smile
Powrót do góry
Kris19928

PostWysłany: Pon Mar 23, 2009 20:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

miejmy nadzieje ze zaprosza naprawde swiatowa gwiazde reggae bo robienie splotu splotu hiphopowego jest naprawde bez sensu
piks

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 23:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

po edycji z zeszlego roku myslalem ze w tym roku organizatorzy stana na glowie zeby sciagnac braci marley, doloza jeszcze jeden dzien np na dubstepy skoro ma byc new way...
chyba ze ktos chce przegrac z ostroda walkowerem... mam nadzieje ze jednak bedzie warto ruszyc sie z lozka na pociag ok 5 rano Smile pozdrawiam

edit 1.04
jak zoabczylem nowa aktualizacje - chodzi o happysad!!!!!! - to pomyslalem... opener dla dolnego slaska tylko bez zagranicznych gwiazd?! to jakas kpina... wlasnie poczulem zaoszczedzona stowe na ostrode. pozdrawiam
moze do 2010
Powrót do góry
patryk

PostWysłany: Czw Kwi 02, 2009 17:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co sądzicie o tej edycji? Czy podoba sie wam ta "nowa droga"? Jak na razie na Reggae Dub Festival ani jedenego zespołu reggae. Nie narzekam na Abradaba, bo na scenie hip-hopowej jest jednym z niewielu moich faworytów, ale organizatorzy zniszczyli mnie zapraszając.... happysad - na Jarocin też się wkręcili! No poprostu koniec świata! Ten festival schodzi na psy, ale czekajmy co bedzie dalej...

P.S.
wspominam sobie edycje z 2007, tam był porządny skład...
HC

PostWysłany: Czw Kwi 02, 2009 23:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sklad z 2006 również milo wspominam...

Jak dla mnie, to na razie nic ciekawego, ale cierpliwie czekam na cały zestaw. Pożyjemy zobaczymy Laughing

Pozdrawiam....
Powrót do góry
same song promotion

PostWysłany: Nie Kwi 05, 2009 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja chetnie widzialbym Organsa na Bielawie. www.myspace.com/errolorgansofficialpage
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
spulas

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 09:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pogodno i happysad to są naprawde fajne kapele..wydaje mi się że na reggae dub festival to chyba jakieś reggae powinno być? new way-czyli nazwa festivalu nie ma kompletnie nic wspólnego ze składem zespołów festiwalowych, czy jak?ale pewnie nie łapie pomysłu Laughing tak jak już pisałem wcześniej:wielka szkoda raz, że tylko 1 dzień, a dwa..skład zespołów na festival reggae mało odpowiedni według mnie..żal i wielka szkoda..regres.
Powrót do góry
Zabawka

PostWysłany: Sob Kwi 11, 2009 09:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam, heh.
spokojnie, już pisałam. Za chwilę kolejne informacje z obozu RDF, przed nami jeszcze kilka zespołów i scena soundsystemowa.

Cierpliwośći.

a New Way... nowa droga, trochę zmian - nie tylko w konwencji festiwalu, gdzieś to hasło jest o tyle ważne, że przykleiło się do nazwy

pozdrawiam
Zabawka
piks

PostWysłany: Pon Kwi 13, 2009 07:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak narazie to 'new way' powinno zakryc 'reggae dub'...
ps. soundsystemy graja co tydzien w kazdym wiekszym miescie, w maju w poznaniu bedzie clash, na to warto isc... szykuje sie impreza dla miejscowych i ew. paru osob z wroclawia bo nie wierze ze ktos z innego regionu bedzie jechal na happysad
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 07:29    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Reggae Dub Festival Strona Główna -> New Way Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: