Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
JimCorp
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 20:12 Temat postu: Jednodniowy? |
|
|
Z ceny biletu wnioskuje, iż w tym roku festiwal będzie jednodniowy. W związku z tym będzie trzeba rozbić namiocik z 3 dni przed, bo jednodniowa impreza, to za słaboo
blesik |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 20:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
spulas
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 14:22 Temat postu: |
|
|
wielka szkoda ze festival będzie jednodniowy.. pewnie przez to przyjedzie mniej ludzi..a wiadomo ze mniej ludzi to i gorsza zabawa a i rozgłos mniejszy..czyżby regałowisko miało powrócić do formy imprezy lokalnej, na którą przyjeżdża z daleka jedynie grupa zapaleńców? myślę że zmiana formuły tego wydarzenia na koncert jednodniowy grzebie cały jego rozwój jaki widać było w latach poprzednich..bo przecież o reggae rozbrzmiewającym w bielawie było już głośno, festiwal zyskiwał rozgłos..a tak mam wrażenie że następuje regres...był wzrost, rozrost..a teraz znowu spadek..new way, spoko..trzeba być otwartym na wszystko,ale dlaczego do cholery tak krótko!!!!????..ale i tak pewnie przyjadę |
|
Powrót do góry |
|
|
Zabawka
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 19:22 Temat postu: |
|
|
Spokojnie _________________ Reggae Dub Festival Crew |
|
Powrót do góry |
|
|
HC
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 18:00 Temat postu: |
|
|
Prawda "SPOKOJNIE", poczekajmy na cały skład zespołów na NEW WAY - BIELAWA 2009.
Ja jednak wierze w to, że organizator spisze sie na medal i w Bielawie zobaczymy i usłyszymy Gwiazde Światowego Reggae .
Pozdrawiam.... |
|
Powrót do góry |
|
|
JimCorp
|
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 22:50 Temat postu: |
|
|
Jak na razie mamy dwójkę hip-hopowców: Abradab, pewnie każdy go zna i Lilu, której nie znam, ale fajnie się zapowiada
_
Chcę więceeeej :> |
|
Powrót do góry |
|
|
patryk
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 11:55 Temat postu: |
|
|
Abradab daje rade w każdym calu! Sa dwa nieśmiertelne polskie składy hh: Paktofonika i przede wszystkim Kaliber 44
a teraz czekamy na jakis wykonawców reggae, bo to wkoncu Reggae Dub Festival _________________ Do duszy przez uszy... |
|
Powrót do góry |
|
|
gocha87
|
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 12:05 Temat postu: |
|
|
spoko mam nadzieje ze dzieki new way wroci dawny klimat tego festiwalu |
|
Powrót do góry |
|
|
Kris19928
|
Wysłany: Pon Mar 23, 2009 20:33 Temat postu: |
|
|
miejmy nadzieje ze zaprosza naprawde swiatowa gwiazde reggae bo robienie splotu splotu hiphopowego jest naprawde bez sensu _________________ Kris |
|
Powrót do góry |
|
|
piks
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 23:25 Temat postu: |
|
|
po edycji z zeszlego roku myslalem ze w tym roku organizatorzy stana na glowie zeby sciagnac braci marley, doloza jeszcze jeden dzien np na dubstepy skoro ma byc new way...
chyba ze ktos chce przegrac z ostroda walkowerem... mam nadzieje ze jednak bedzie warto ruszyc sie z lozka na pociag ok 5 rano pozdrawiam
edit 1.04
jak zoabczylem nowa aktualizacje - chodzi o happysad!!!!!! - to pomyslalem... opener dla dolnego slaska tylko bez zagranicznych gwiazd?! to jakas kpina... wlasnie poczulem zaoszczedzona stowe na ostrode. pozdrawiam
moze do 2010 |
|
Powrót do góry |
|
|
patryk
|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 17:09 Temat postu: |
|
|
Co sądzicie o tej edycji? Czy podoba sie wam ta "nowa droga"? Jak na razie na Reggae Dub Festival ani jedenego zespołu reggae. Nie narzekam na Abradaba, bo na scenie hip-hopowej jest jednym z niewielu moich faworytów, ale organizatorzy zniszczyli mnie zapraszając.... happysad - na Jarocin też się wkręcili! No poprostu koniec świata! Ten festival schodzi na psy, ale czekajmy co bedzie dalej...
P.S.
wspominam sobie edycje z 2007, tam był porządny skład... _________________ Do duszy przez uszy... |
|
Powrót do góry |
|
|
HC
|
Wysłany: Czw Kwi 02, 2009 23:39 Temat postu: |
|
|
Sklad z 2006 również milo wspominam...
Jak dla mnie, to na razie nic ciekawego, ale cierpliwie czekam na cały zestaw. Pożyjemy zobaczymy
Pozdrawiam.... |
|
Powrót do góry |
|
|
same song promotion
|
|
Powrót do góry |
|
|
spulas
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2009 09:32 Temat postu: |
|
|
pogodno i happysad to są naprawde fajne kapele..wydaje mi się że na reggae dub festival to chyba jakieś reggae powinno być? new way-czyli nazwa festivalu nie ma kompletnie nic wspólnego ze składem zespołów festiwalowych, czy jak?ale pewnie nie łapie pomysłu tak jak już pisałem wcześniej:wielka szkoda raz, że tylko 1 dzień, a dwa..skład zespołów na festival reggae mało odpowiedni według mnie..żal i wielka szkoda..regres. |
|
Powrót do góry |
|
|
Zabawka
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 09:27 Temat postu: |
|
|
witam, heh.
spokojnie, już pisałam. Za chwilę kolejne informacje z obozu RDF, przed nami jeszcze kilka zespołów i scena soundsystemowa.
Cierpliwośći.
a New Way... nowa droga, trochę zmian - nie tylko w konwencji festiwalu, gdzieś to hasło jest o tyle ważne, że przykleiło się do nazwy
pozdrawiam
Zabawka _________________ Reggae Dub Festival Crew |
|
Powrót do góry |
|
|
piks
|
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 07:29 Temat postu: |
|
|
jak narazie to 'new way' powinno zakryc 'reggae dub'...
ps. soundsystemy graja co tydzien w kazdym wiekszym miescie, w maju w poznaniu bedzie clash, na to warto isc... szykuje sie impreza dla miejscowych i ew. paru osob z wroclawia bo nie wierze ze ktos z innego regionu bedzie jechal na happysad |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Kwi 13, 2009 07:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |