Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kwiatton27
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 07:14 Temat postu: |
|
|
aparat można, ale kompakt max 3mpix
koperek i pietruszka - tylko do zupki z torebki ;p hehe
(będę musiał wziąć dużo zupek)
Koperek to nie problem przeszmuglować... no chyba ze z psami stana w bramce... denerwuje mnie to ze słuchacz nie może a artysta no problem (nawet na scenie jojem lata i robi smaka...  
a z aparatami to bzdura... mało juz jest 3 megapikselowych aparatów... ciekawe jak by na olimpiadzie zakazali robienia zdjeć amatorsko...
wystarczyło by był zakaza komercyjnego wykorzystywnia... _________________ pozdrawia Kwiatek |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 07:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Oldź
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 12:08 Temat postu: |
|
|
Razem z kumpelą mamy już zakupione bilety, jesteśmy nastawione na ten festival ale nagle wzięło mnie na przeczytanie regulaminu (W sumie mogłam go przeczytac zanim kupiłyśmy te bilety...eh głupota ^^) i czyli teraz wychodzi na to, że nas nie wpuszczą bo mamy po 14 lat? Kuuurde opiekuna raczej nie znajdziemy... A zgoda pisemna od rodzica nie wystarczy raczej? Na lokalnej telewizji sudeckiej leciał reportaz o regałowisku z zeszłego roku, i rodzice nie mowili nic o tym, że nie pasuje im klimat itp ^^
kurcze ale mamy lipę. 50zł w plecy, ehh. |
|
Powrót do góry |
|
 |
siwa
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 14:01 Temat postu: |
|
|
spoko, dasz radę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
justowna
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 17:44 Temat postu: |
|
|
Myślę, że to raczej wymóg, który można jakoś ominąć, tzn czy np rodzić (opiekun prawny) = opiekun na feście, bo to jest różnica, wiesz, opiekuna możesz sobie znaleźć przy kasie czy gdziekolwiek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
administrator
Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 61 Skąd: Skarżysko-Kam / Wrocław
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 18:15 Temat postu: |
|
|
dacie rade poprzednicy maja racje.
a ognisko na polu namiotowym odpada.
poza terenem festiwalu.. to chyba nie na problemu (o ile bedzie zgodnie z prawem itp itd. ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Irus_Irys
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 21:47 Temat postu: |
|
|
No ja mam tak samo 50 zł w plecy.
Mam skończone 15 idzie mi 16 i nie wiem jak to będzie z tym pokazywaniem dowodu tożsamości, czy mnie wpuszczą. _________________ Ludzie znowu nie są tak wielkim bydłem i bez idei żyć im trudno. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jakubl
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 14:09 Temat postu: |
|
|
a jak to będzie z tymi biletami zniżkowymi dla młodzieży do lat 15? bo wczesniej byla informacja o tych biletach a teraz zniknęła ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Irus_Irys
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 16:07 Temat postu: |
|
|
najnajgorsze jest to że przy zakupie biletu sprzedawca nawet mi nie zaproponował jakichś zniżek etc. Albo nie wyglądam na gówniarę xD albo po prostu nie było, chociaż szczerze w to wątpie. Za niewiedzę się płaci niestety. =/ _________________ Ludzie znowu nie są tak wielkim bydłem i bez idei żyć im trudno. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jakubl
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 17:20 Temat postu: |
|
|
bo tam chyba pisalo ze te bilety to w kasie w dniu festiwalu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aquazy
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 21:14 Temat postu: Festiwal+Dzieci |
|
|
Witam Serdecznie.
po 8latach zamierzamy się wybrać z dzieciakami do Bielawy, i w tym temacie mam kilka pytań, z góry dziękuję za odpowiedzi (pytania kieruję do osób odpowiedzialnych za organizację lub doświadczonych rodziców "festiwalowych").
1. Czy na polu namiotowym jest wyodrębniony jakiś sektor/miejsce dla osób z dzieciakami?
2. Czy w przypadku nieplanowanego deszczu burzy lub innych sytuacji są przewidziane jakieś pomieszczenia na schronienie?
3. Czy na terenie festiwalu, można skorzystać z toalet, w których można umyć / wykąpać dzieciaki? Czy są do tego przeznaczone miejsca?
4. Czy dla dzieci trzeba kupować karnety/bilety? jeżeli tak to w jakiej cenie ?
5. Czy istnieje możliwość zaparkowania samochodu na polu namiotowym?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam Serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jakubl
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 23:32 Temat postu: |
|
|
5. chyba a raczej napewno ze nie
4. wczesniej pisalo ze dzieci do lat 10 za darmo do 15 40 zł karnet, teraz nie wiem jak jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
ziutek
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 09:04 Temat postu: |
|
|
jutro do której godziny będą kasy otwarte? jak przyjade o 19-20 to bede mogl jeszcze bilet kupić?
aa i jeszcze pytanie, sheeshe rozpalac na polu namiotowym mozna? _________________ coś budującego - cegła. |
|
Powrót do góry |
|
 |
SPIDSON
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 09:25 Temat postu: |
|
|
obawiam sie ze bedzie malo ludzi tak jak w zeszlym roku ale moze jakas niespodzianka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ziutek
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 20:46 Temat postu: |
|
|
to ja sie znowu powtorze i dopisze
jutro do której godziny będą kasy otwarte? jak przyjade o 19-20 to bede mogl jeszcze bilet kupić? albo ktos mily mi kupi i poczeka na mnie?^^ na GG podam swoj nr komorkowy.
aa i jeszcze pytanie, sheeshe rozpalac na polu namiotowym mozna?
+
ktos bedzie mogl mi dready poprawic na festiwalu? ^^ _________________ coś budującego - cegła. |
|
Powrót do góry |
|
 |
administrator
Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 61 Skąd: Skarżysko-Kam / Wrocław
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 22:20 Temat postu: Re: Festiwal+Dzieci |
|
|
aquazy napisał: | Witam Serdecznie.
po 8latach zamierzamy się wybrać z dzieciakami do Bielawy, i w tym temacie mam kilka pytań, z góry dziękuję za odpowiedzi (pytania kieruję do osób odpowiedzialnych za organizację lub doświadczonych rodziców "festiwalowych").
1. Czy na polu namiotowym jest wyodrębniony jakiś sektor/miejsce dla osób z dzieciakami?
2. Czy w przypadku nieplanowanego deszczu burzy lub innych sytuacji są przewidziane jakieś pomieszczenia na schronienie?
3. Czy na terenie festiwalu, można skorzystać z toalet, w których można umyć / wykąpać dzieciaki? Czy są do tego przeznaczone miejsca?
4. Czy dla dzieci trzeba kupować karnety/bilety? jeżeli tak to w jakiej cenie ?
5. Czy istnieje możliwość zaparkowania samochodu na polu namiotowym?
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pozdrawiam Serdecznie. |
1 Nie ...
2 Raczej nie .. ale nie będzie żadnego deszczu !
3 Są toalety i prysznice lub same umywalki .. niestety płatne ..
darmowe umywalki na polu namiotowym
4 Nie ..
5 Nie. ale jest płatny parking chyba strzeżony lub bezpłatny niestrzeżony . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 22:20 Temat postu: |
|
|